• Homepage
 • Over De Smet & Poupeye Assebroek

Over De Smet & Poupeye Assebroek

Ellen bewerkte foto

Ellen Pollet

ellen.pollet@desmet-poupeye.be

Secretariaat verkoop/verhuur

PIC 2385 kopiëren

Louis De Soete

louis.desoete@desmet-poupeye.be

Verantwoordelijke verkoop

 • Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 511524
Cathy

Cathy Maertens - De Smet

cathy.desmet@desmet-poupeye.be

Zaakvoerster

 • Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 201517
Francis

Francis Maertens

francis.maertens@desmet-poupeye.be

Zaakvoerder

 • Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 206599

De Smet & Poupeye Brugge-Assebroek

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor uw vastgoedbehoeften in Brugge en omgeving? Maak kennis met De Smet Poupeye, uw toonaangevende vastgoedexpert die klaar staat om u te begeleiden bij al uw vastgoedtransacties, of u nu op zoek bent naar een woning om te kopen, te verkopen, te huren of te verhuren.

Onze geschiedenis

Al meer dan 3 generaties lang is De Smet Poupeye een gevestigde naam in de vastgoedsector van Brugge en de omliggende gebieden. Ons bedrijf is gebouwd op een fundament van integriteit, professionaliteit en toewijding aan onze klanten. Met een diepgaande kennis van de Brugse vastgoedmarkt en een bewezen staat van dienst in het leveren van uitstekende service, zijn wij de vertrouwde keuze voor zowel kopers, verkopers, verhuurders als huurders.

Onze diensten

Bij De Smet Poupeye begrijpen we dat vastgoedtransacties vaak complex en stressvol kunnen zijn. Daarom streven we ernaar om het proces zo soepel en probleemloos mogelijk te maken voor onze klanten. Ons uitgebreide dienstenaanbod omvat:

Verkoop van vastgoed

Of u nu uw huis, appartement of commercieel pand wilt verkopen, wij helpen u bij elke stap van het proces, van de prijsbepaling tot de uiteindelijke verkoop.
Uw eigendom verkopen met De Smet & Poupeye
.

Aankoop van vastgoed

Op zoek naar uw droomhuis of een investeringsmogelijkheid? Onze ervaren makelaars zullen u begeleiden en adviseren om de juiste beslissing te nemen.
Ontdek ons aanbod woningen te koop in Brugge
.

Verhuur van vastgoed

Als u een woning wilt verhuren, zorgen wij voor een vlotte en efficiënte verhuurprocedure, inclusief screening van potentiële huurders en het opstellen van huurovereenkomsten. Uw woning verhuren met De Smet & Poupeye.

Huur van vastgoed

Op zoek naar een huurwoning? Wij hebben een uitgebreid aanbod van huurwoningen in Brugge en omgeving, variërend van appartementen tot eengezinswoningen en villa's. Ontdek ons aanbod woningen te huur in Brugge.

Onze expertise

Met een team van ervaren vastgoedprofessionals staan wij garant voor deskundig advies en uitstekende service. Onze makelaars zijn goed bekend met de lokale vastgoedmarkt en volgen nauwlettend de trends en ontwikkelingen in de sector. Of u nu een ervaren investeerder bent of voor het eerst een woning koopt, wij zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Waarom kiezen voor De Smet Poupeye?

 • Ervaring en expertise: Met decennia aan ervaring in de vastgoedsector zijn wij goed gepositioneerd om u te helpen bij al uw vastgoed behoeften.
 • Persoonlijke aandacht: Bij De Smet Poupeye krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen.
 • Betrouwbaarheid en integriteit: Wij hechten waarde aan eerlijkheid, integriteit en transparantie in al onze transacties. U kunt erop vertrouwen dat wij uw belangen te allen tijde zullen behartigen.
 • Uitstekende klantenservice: Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen met al uw vragen en zorgen. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en zullen er alles aan doen om uw vastgoed ervaring positief en memorabel te maken.

Neem contact met ons op

Bent u klaar om uw vastgoedreis te beginnen? Neem vandaag nog contact op met De Smet Poupeye voor een vrijblijvend adviesgesprek of een gratis schatting. Onze professionele makelaars staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw vastgoeddroom.Maatschappelijke zetel

Kantoor De Smet N.V.

Generaal Lemanlaan 202
8310 Assebroek
BE 0454.519.234

Telefoon: 050 367 000
Email: francis.maertens@desmet-poupeye.be

 • vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 206599 België
 • toezichthoudende authoriteit-beroepsinstituut van vastgoedmakelaars
  BIV-IPI: Luxemburgstraat 16/b, 1000 Brussel
 • als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar onderworpen aan de BIV-plichtenleer
 • BA en borgstelling N.V. AXA Belgium (polis 730.390.160)
PIC 2407 kopiëren