contacteer ons nu
€ 1.950/maand
  • Home
  • Huren
  • Handelspand op uiterst commerciële ligging te Assebroek

Assebroek, commercieel gelegen handelspand

Referentie: Gaston Roelandtsplein 18 A

Adres:
Gaston Roelandtsplein 18 A, 8310 Brugge
Toon op kaart
215 m²

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime en moderne kantoor- of praktijkruimte op een toplocatie in de buurt van Brugge? Dan hebbeen wij de perfecte oplossing voor u!

Wij bieden een commercieel gelegen kantoorruimte aan op een invalsweg van Brugge, met een oppervlakte van maar liefst 215 vierkante meter. Deze kantoorruimte beschikt over een moderne uitstraling en is voorzien van alle nodige faciliteiten om uw bedrijfsactiviteiten soepel te laten verlopen.

Mooi afgewerkte kantoor- of praktijkruimte langs een zéér commerciële invalsweg van de Stad Brugge op het Gaston Roelandtsplein te Assebroek!

De kantoorruimte beschikt over grote étalages en inkom aan het Gaston Roelandtsplein + vensters en 2e deur achteraan uitgevende op het pleintje van de Caroline Poppstraat, met openbare parkeergelegenheid voor- en achter het gebouw.

Het pand omvat 215m² aan kantoorruimte met keuken maar kan dus opgedeeld worden in verschillende kantoor- praktijkruimtes met 2 aparte inkomdeuren; zie bij de foto’s enkele impressies van de mogelijkheden.

Energielabel B (warmtepomp wordt nog daartoe geïnstalleerd).

De locatie van deze kantoorruimte is uitstekend bereikbaar en biedt een goede zichtbaarheid voor uw bedrijf. Uw klanten en medewerkers kunnen gemakkelijk parkeren op de ruime parkeerplaatsen die zich voor en achter het gebouw bevinden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging van deze prachtige ruimte.

Voor meer info bel 050/367.000 of kom langs op ons kantoor te Assebroek, Generaal Lemanlaan 202.

Kenmerken

Verwarming
warmtepomp
Vrij op
onmiddellijk

Energie

Certificaatnummer
20210212-0002330878-KNR-1
Energieklasse

Interesse of vragen? Contacteer ons vrijblijvend.

Contactpersoon verhuur:

+32 50 36 70 00
Ik wil gecontacteerd worden